Salada Group

Salada Group

Salada Group​ es una banda de Blues i Soul formada a Barcelona el 2014 pel guitarrista de blues Pep Salada.

La formació actual es un quartet format per excel·lents músics amb una llarga trajectória en altres importants formacions dins i fora del panorama del blues.

Els darrers anys, Salada Group ha anat canviant en diferents ocasions els components de la banda fins a arribar a la formació actual.

Les arrels musicals de Salada Group van molt lligades als grans intèrprets de Blues i també del Soul, el Rhythm & Blues passant pel Rock Sureny amb pinzellades de bon Slide i a tot allò que despren flaire de bon Blues.

Un dels aspectes principals de la banda és la creació i interpretació dels temes propis com a base primordial dels nostres concerts.

Salada Group és una banda amb taules, carisma, simpatia i experiencia, que amb les seves cançons originals no deixa indiferent al públic dels escenaris per on passen. Ells gaudeixen amb cada una de las cançons del seu repertori, que van des del Blues més tradicional, fins al Soul, passant pel Blues & Rock i el Rock’n’Roll, alternant les seves pròpies composicions amb algunes versions dels grans clàssics dels seus músics més admirats, contagiant i fent participar al públic.

Estilo musical:

     Blues / Rock / Funky / R&B

Contacto:

     Mail: saladagroup@gmail.com
     Web: www.saladagroup.com

Redes: