Idea Música

Idea Música

Idea Música es presenta en el panorama musical català amb una certa mirada cap als grups pioners del que coneixem com a rock català, com ara Sau, Sopa de Cabra, Lax’n’Busto, etc., però amb una sonoritat renovada, captant l’essència de l’època actual i marcant un estil propi dins dels paràmetres del pop i el rock.
El seu debut discogràfic recull vivències, formes d’encarar la vida, reflexions (reals i no tan reals) i molts sentiments. Un cant a la vida i l’amor, que és el que li dóna sentit. És per això que l’han titulat “A flor de pell”. El disc combina sensibilitat i frescor, i compta amb col·laboracions de noms de la jove escena musical catalana, com són Sílvia Artigas, Itaca Band, Alquadrat, Ovella Xao, Trast, Ojo de buen Cubero i Animal.
El grup neix durant el 2016, quan un jove cantautor, Gerard Heredia, decideix vestir les seves cançons intimistes amb la potència d’una banda de rock. Així, la formació compta amb una base de músics experimentats (Dani Quintana – guitarra elèctrica, Jordi Cañero – baix i Albert Riu – bateria), barrejada amb l’esperit jove del cantant, Gerard Heredia, i el saxofonista, Francesc Torrella. A partir d’aquí, la cosa es va consolidant, passant de ser un cantautor amb banda a esdevenir un grup compactat i estable. Cada membre de la família d’Idea prové de diferents bandes i amb referents diversos, cosa que els dóna una sonoritat especial, sobretot en directe.

Estilo musical:

     Pop – Rock

Contacto:

     Mail: ideamusica.info@gmail.com
     Web: www.ideamusica.cat

Redes:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *