Construint Ciutat 2019

Construint Ciutat 2019

La nostra proposta

Empoder’Art: Art als Barris de Sabadell consisteix en un conjunt d’activitats artístiques, amb música, arts escèniques, i tallers culturals (música, circ, teatre, i art plàstic), que s’executaran principalment als barris amb més necessitats i amb persones amb risc d’exclusió social.

La proposta es presentada per la Coordinadora de Músics de Sabadell amb la col·laboració del col·lectiu Sabacirc, l’associació cultural SOS Pallassos i l’associació cultural i solidària Pixies.

Projecte de ciutat, integrador, amb l’objectiu de millorar i desenvolupar la qualitat cultural i artística de la ciutat de Sabadell. Sobretot de les persones que per la seva situació econòmica i social estan en risc d’exclusió. Per aquest motiu, el projecte es desenvoluparà principalment als barris més perifèrics.

Activitats de petit format

Consisteix en una acció artística cada setmana en un punt de la ciutat diferent, com poden ser: un espectacle, concert, o qualsevol altre activitat d’arts escèniques.

La idea és que cada cap de setmana hi hagi una oferta d’art a la plaça o carrer de cadascun dels diferents barris de la ciutat, ja sigui amb la col·locació d’un petit escenari on puguin actuar varietat d’artistes, siguin músics, pallassos, mags, ballarins, actors, escriptors, poetes, etc. O depenent de l’activitat i de l’artista, aquestes poden ser a nivell de carrer, com són els tallers o activitats més lúdiques i esportives.

Activitats de gran format

  • Moonlight: Festa de la llum al Parc Catalunya

És un projecte d’oci nocturn alternatiu, transversal, multidisciplinari, intercultural i intergeneracional. Creuarem junts una mitjanit d’estiu, en el marc incomparable del Parc Catalunya. Programant diverses espectacles, amb la llum com protagonista, en diferents indrets del Parc.

  • Festa d’arts escèniques

Es programaran espectacles de teatre, dansa, circ i altres disciplines, i es podrà gaudir de propostes innovadores i poc usuals gràcies a artistes professionals en aquests àmbits que aniran passant per l’escenari principal.

  • SabaHell: Festival de Música de Sabadell

Es pretén dur a terme un festival de música de gran format on participaran grups reconeguts del panorama nacional i internacional. L’acció vol portar la cultura musical de diferents estils però centrant-se principalment en el Rock i les seves variants, i així posar Sabadell en el mapa dels festivals de música.

T’agrada? Doncs vota’ns!

sbdmusics.com/vota