Berta Clapés

Berta Clapés

Berta Clapés és una cantautora sabadellenca de vint-i-quatre anys que porta des dels catorze component i tocant en directe, inspirada per artistes com Taylor Swift, Gracie Abrams i Nina Nesbitt. El 2021 va començar a tocar regularment amb el projecte de músics de carrer de Barcelona i Sant Cugat, ”busking”.

El 2023 va presentar el seu EP debut “Songs From My Bedroom”, un recull de sis cançons. Amb unes lletres enginyoses i unes harmonies suaus, la seva música ens parla de la complexitat de les relacions, des de la ràbia a la nostàlgia. El desembre del mateix any va fer la presentació de l’EP a la Cavaurpí de Sabadell, presentant les cançons del seu disc debut i altres d’inèdites. En tan sols un any, va presentar l’EP en més de 30 concerts arreu de Catalunya, alternant entre un format en banda i el format solista.

En el poc temps que porta tocant en directe, ha quedat finalista dos anys consecutius al Festival XS (2022 i 2023), com també al Sonomav (2023) i Santautors (2023). El 2022 va ser una de les cinc finalistes del concurs cover de TV3.

Actualment, està preparant el seu pròxim projecte, que espera publicar al llarg del 2024.

Estilo musical:

     Indie/Pop.

Contacto:

     berta.clapes00@gmail.com

Redes: